Vietnamin parhaat puolet - Oulussa

Ystävällisyys ja avoimuus ovat Vietnamilaisen kulttuurin ytimessä. Vietnamilaisena haluan tuoda kulttuurini parhaat puolet kauneushoitolani palveluihin.

Olen aina ollut ihmiskeskeinen. Ennen Kosmetologiksi ryhtymistä toimin 15 vuotta lähihoitajana. Edellinen ammattini opetti minulle ihmisten kuuntelemisen ja huomioimisen tärkeyden.

Palveluni periaatteet

Phuong Pham-Inkala

Tervehdys!

Ihan aluksi: kiitos mielenkiinnostasi minua ja yritystäni kohtaan!

Nimeni on Phuong, ja pidän kauneushoitolaa Oulussa Pakkahuoneenkadulla. Pyöritän yritystäni yksin, joten jokainen asiakkaani on minulle tärkeä ihminen ja yksilö. Minulla on yrittäjänä tasan yksi tehtävä: haluan, että kauneushoitolassa käynti on pieni hyvä hetki arkesi keskelle. Pyrin siihen, että lähtiessä sinulla on hyvä mieli.

Ennen kauneushoitajan uraa toimin 15 vuotta lähihoitajana. Mahdollisuus unelman toteuttamiselle ilmaantui, ja tartuin siihen. Koulutuksen paras puoli oli vuoden mittainen harjoittelu oikeassa kauneushoitolassa. Perustin oman kauneushoitolani kun minusta tuntui, että osaan tehdä työni hyvin. Paras palkkio on, kun asiakkaani hymyilevät lähtiessään.

Varaa aika tai tule käymään

Minulla on muutamia periaatteita.

Asiakkaat saavat aina saman palvelun, kuin mitä haluaisin itselleni.

Kauneushoitolassa käynnin pitäisi olla ihanan rentouttavaa, huolettoman helppoa ja järkihintaista. Kauneushoidon tarkoitus on olla hyvä hetki, josta tulee hyvä mieli arjen keskellä. Jokainen asiakkaani on tärkeä ja yksilöllinen.

Työympäristön viihtyvyys varmistaa, että voin tehdä parhaani joka päivä.

Työstä välittäminen lähtee viihtyvyydestä. Hoitolan siisteys, sisäkasvit ja sisustus on valittu viihtyvyys etusijalla.

Ilman asiakkaita kauneushoitolaani ei olisi olemassa. Huomioin tämän kaikissa päätöksissäni.

Jäikö kysyttävää? Vastaan parhaani mukaan!

Mistä nimi Phuong tulee?

Phuong on vietnamia ja tarkoittaa feeniks-kukkaa, joka löytyy logostani. Phuong on myös nimeni, joten kauneushoitolan nimeäminen tällä tavalla oli luontevaa.

Mitä harrastaisit, jos raha ja aika eivät olisi mikään este?

Matkustaisin, oppisin uutta ja avartaisin mieltäni uusien kulttuurien ja elämäntyylien parissa. Rakastan ruoanlaittoa, ja kokkailenkin kotona mausteisia ruokia jokapuolelta maailmaa.

Nimesi perusteella olet kaiketi syntynyt ulkomailla. Mistä maasta olet kotoisin?

Synnyin Vietnamissa. Tulin Suomeen 7.5 vuotiaana, ja kävin koulut Suomessa.

Seuraa hoitolaa somessa. Huipputarjouksia tiedossa!

Flow-Flow admin info: Please choose stream layout on options page.