Alas

Tuotteet kauneuden hoitoon

Valikoimastani löytyy kaikki kauneudenhoitoon tarvittava.

Kauneushoitotuotteiden todellinen hyöty on terveellisempi elämä. Kauneushoidot edistävät verenkiertoa kasvoissasi ja pitävät jalkapohjasi ehjinä.

Katso yhteystiedot

Tuotemerkit

Valikoimani on itse testattu ja parhaaksi todettu. Klikkaa tuoteperhettä jos haluat tutustua tarkemmin.

Varaa aika tai tule käymään

Doctor Eckstein

Soveltuvuus: Kasvojenhoito

Perheyrityksenä jo yli 75 vuotta toiminut Doctor Eckstein on tunnettu toimivista tuotteistaan, eikä syyttä. Yritys on alusta asti panostanut tuotteiden luonnonmukaisuuteen ja tuotetukimukseen. Doctor Ecksteinin tuotesarjat soveltuvat useille eri ihotyypeille nuorista vanhoihin. Neuvon sinua mielelläni jos soitat tai tulet käymään!

Poikkea ostoksille

Kauneushoidot ovat ensikertalaisille usein silmiä avaava kokemus. Kauneushoidon jälkeen olet rentoutunut ja olosi on hyvä.

Haluan, että mahdollisimman monet voivat kokea kauneushoitojen hyvät puolet.

Tervetuloa kokeilemaan! Katso yhteystiedot

Iloiset Varpaat

Soveltuvuus: Jalkahoidot

Huolehdi jaloistasi suomalaisen tuoteperheen avulla! Olipa vaivasi sitten halkeilevat kantapäät, kovettumat tai jalkojen hikoilu, tämä tuoteperhe voi auttaa!

Voit kysyä minulta lisäohjeistusta tuotteiden käytöstä ja käyttötarkoituksista tai poikea hoidettavaksi paikan päälle.

Poikkea ostoksille

Artdeco

Soveltuvuus: Meikkaus

Kuten Doctor Eckstein, myös Artdeco on Saksalainen markkinajohtaja omassa luokassaan, eli naisten meikeissä. Artdeco keskittyy rikkaaseen värimailmaan ja ihmisten yksilöllisyyteen, ekologisuutta unohtamatta.

Poikkea ostoksille

EKOPHARMA

Soveltuvuus: Ammattikosmetiikka

EKOPHARMA-tuoteperheen teho perustuu Suomalaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin, joilla on monia terveysvaikutuksia ihoon ja hiuksiin. Tuotteet myös valmistetaan alusta loppuun Suomessa, ja valmistuksessa panostetaan hyvään siedettävyyteen ja hoitotehoon. Ei mineraaliöljyjä tai niiden johdannaisia. Ei sulfaatteja.

Poikkea ostoksille

ZAO

Soveltuvuus: Meikkaus

ZAO on orgaaninen ja vegaaninen värikosmetiikkasarja ihmisille, jotka rakastavat luonnonmukaisuutta. Aasialaisten Zen Buddhismin ja Taoismin keskisiä teemoja on luonnon kunnioittaminen. ZAO tulee suoraan sanoista Zen ja Tao. Meikit pakataan kauniisiin, aitoihin bambukoteloihin.

Poikkea ostoksille

Seuraa hoitolaa somessa. Huipputarjouksia tiedossa!

Flow-Flow admin info: Please choose stream layout on options page.